1. Termeni si condiții de utilizare www.1616.ro

Site-ul 1616.ro este proprietatea companiei WEB SERVICES SOLUTIONS SRL, cu sediul social in Bucuresti, Sector 1, Bd. Dacia nr.30, etaj 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/12360/08.10.2015, avand cod unic de inregistrare CUI 35105620, Cont curent RON:  RO03 OTPV 1100 0096 8910 RO01, deschis la OTP Bank , reprezentata de catre Staricu Sonia in calitate de Administrator, si poate fi contactata pe adresa de e-mail: contact [at] 1616 [pct] ro. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.1616.ro. Prin utilizarea site-ului www.1616.ro si/sau al oricarui dintre serviciile oferite de WEB SERVICES SOLUTIONS se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Site-ul www.1616.ro este proprietatea unei companii romanesti si, prin urmare, se supune legilor din Romania.

2. Descrierea serviciului

WEB SERVICES SOLUTIONS asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa se inregistreze sau doar sa acceseze site-ul la adresa www.1616.ro. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Utilizatorii au acces gratuit la serviciile WEB SERVICES SOLUTIONS. WEB SERVICES SOLUTIONS poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de WEB SERVICES SOLUTIONS nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

WEB SERVICES SOLUTIONS nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de WEB SERVICES SOLUTIONS.

2.1 Limitari de ordin tehnic ale serviciilor

WEB SERVICES SOLUTIONS nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile siteului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

3. Prelucrarea datelor cu caracter personal

WEB SERVICES SOLUTIONS asigură, în condiţiile legii, păstrarea confidentialitătii datelor cu caracter personal ale Clientului și respectarea dreptului acestuia la protecţia vieţii private, în privinţa prelucrării datelor cu caracter personal ale Clientului. Aceasta obligaţie nu se aplica in cazul informaţiilor dezvăluite deliberat de catre Abonat unor parti terţe.

3.1. Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

WEB SERVICES SOLUTIONS prelucrează datele personale ale Clientului, în temeiul legii, cu bună-credinţă, în scopuri legitime, pentru încheierea și executarea contractului de servicii WEB SERVICES SOLUTIONS, respectiv pentru furnizarea serviciilor WEB SERVICES SOLUTIONS și/sau a extraoptiunilor alese de către Client furnizate de terţi parteneri prin intermediul siteurilor aflate in proprietate. Prelucrarea inseamna utilizarea, stocarea, afişarea, copierea, transmiterea, interpretarea, editarea si/sau distribuirea de informaţii catre servere locale si/sau internaţionale. În conformitate cu dispoziţiile legii privind protecţia datelor personale, Clientul este de acord, explicit și fără echivoc, ca WEB SERVICES SOLUTIONS să folosească datele cu caracter personal, pe care Clientul le furnizează la încheierea prezentului contract, pe teritoriul României. Clientul înţelege și este de acord că manifestarea dreptului său de opoziţie este echivalent cu imposibilitatea prestării serviciului de către WEB SERVICES SOLUTIONS. Mai exact, in momentul în care WEB SERVICES SOLUTIONS primește cerere scrisă prin care Clientul se opune ca datele care-l vizează să facă obiectul unei prelucrări sau să fie transferate în străinătate ori dezvăluite către terţe părţi, WEB SERVICES SOLUTIONS este îndreptăţit să înceteze a mai presta serviciul de comunicaţii electronice în baza prezentului contract. Prin semnarea prezentului Contract, Clientul își dă acordul ca datele sale de trafic și datele de localizare să fie prelucrate de către WEB SERVICES SOLUTIONS. Refuzul Clientului fată de prelucrarea acestor date echivalează cu imposibilitatea furnizării serviciilor de comunicaţii electronice și exonerează WEB SERVICES SOLUTIONS de orice răspundere în acest sens.

4. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de WEB SERVICES SOLUTIONS sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al WEB SERVICES SOLUTIONS sau al partenerilor sai si fara ca sursa de continut sa fie citata.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea WEB SERVICES SOLUTIONS sau a clientilor sai.

WEB SERVICES SOLUTIONS sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. WEB SERVICES SOLUTIONS nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. WEB SERVICES SOLUTIONS nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de WEB SERVICES SOLUTIONS prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

WEB SERVICES SOLUTIONS isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita WEB SERVICES SOLUTIONS sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

5. Incheierea acordului

WEB SERVICES SOLUTIONS isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune si a fi la curent cu modificarile aduse.