1. Termeni si condiții de utilizare www.1616.ro

Site-ul 1616.ro este proprietatea companiei NEW PIXEL MEDIA SRL cu sediul in Bucuresti, Bd. Dacia 30, etaj 3, sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.J40/4387/2013, , cod fiscal RO 31457011 si poate fi contactata pe adresa de e-mail: contact [at] 1616 [pct] ro. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.1616.ro. Prin utilizarea site-ului www.1616.ro si/sau al oricarui dintre serviciile oferite de NEW PIXEL MEDIA se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Site-ul www.1616.ro este proprietatea unei companii romanesti si, prin urmare, se supune legilor din Romania.

2. Descrierea serviciului

NEW PIXEL MEDIA asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa se inregistreze sau doar sa acceseze site-ul la adresa www.1616.ro. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Utilizatorii au acces gratuit la serviciile NEW PIXEL MEDIA. NEW PIXEL MEDIA poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de NEW PIXEL MEDIA nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

NEW PIXEL MEDIA nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de NEW PIXEL MEDIA.

2.1 Limitari de ordin tehnic ale serviciilor

NEW PIXEL MEDIA nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile siteului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

3. Prelucrarea datelor cu caracter personal

NEW PIXEL MEDIA asigură, în condiţiile legii, păstrarea confidentialitătii datelor cu caracter personal ale Clientului și respectarea dreptului acestuia la protecţia vieţii private, în privinţa prelucrării datelor cu caracter personal ale Clientului. Aceasta obligaţie nu se aplica in cazul informaţiilor dezvăluite deliberat de catre Abonat unor parti terţe.

3.1. Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

NEW PIXEL MEDIA prelucrează datele personale ale Clientului, în temeiul legii, cu bună-credinţă, în scopuri legitime, pentru încheierea și executarea contractului de servicii NEW PIXEL MEDIA, respectiv pentru furnizarea serviciilor NEW PIXEL MEDIA și/sau a extraoptiunilor alese de către Client furnizate de terţi parteneri prin intermediul siteurilor aflate in proprietate. Prelucrarea inseamna utilizarea, stocarea, afişarea, copierea, transmiterea, interpretarea, editarea si/sau distribuirea de informaţii catre servere locale si/sau internaţionale. În conformitate cu dispoziţiile legii privind protecţia datelor personale, Clientul este de acord, explicit și fără echivoc, ca NEW PIXEL MEDIA să folosească datele cu caracter personal, pe care Clientul le furnizează la încheierea prezentului contract, pe teritoriul României. Clientul înţelege și este de acord că manifestarea dreptului său de opoziţie este echivalent cu imposibilitatea prestării serviciului de către NEW PIXEL MEDIA. Mai exact, in momentul în care NEW PIXEL MEDIA primește cerere scrisă prin care Clientul se opune ca datele care-l vizează să facă obiectul unei prelucrări sau să fie transferate în străinătate ori dezvăluite către terţe părţi, NEW PIXEL MEDIA este îndreptăţit să înceteze a mai presta serviciul de comunicaţii electronice în baza prezentului contract. Prin semnarea prezentului Contract, Clientul își dă acordul ca datele sale de trafic și datele de localizare să fie prelucrate de către NEW PIXEL MEDIA. Refuzul Clientului fată de prelucrarea acestor date echivalează cu imposibilitatea furnizării serviciilor de comunicaţii electronice și exonerează NEW PIXEL MEDIA de orice răspundere în acest sens.

4. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de NEW PIXEL MEDIA sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al NEW PIXEL MEDIA sau al partenerilor sai si fara ca sursa de continut sa fie citata.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea NEW PIXEL MEDIA sau a clientilor sai.

NEW PIXEL MEDIA sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. NEW PIXEL MEDIA nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. NEW PIXEL MEDIA nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de NEW PIXEL MEDIA prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

NEW PIXEL MEDIA isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita NEW PIXEL MEDIA sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

5. Incheierea acordului

NEW PIXEL MEDIA isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune si a fi la curent cu modificarile aduse.